Murator, Betonues, Metal punues, Ndërtues të rrugëve

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni München, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #7821
Data e publikimit 11 Sep 2019 - 13:00
Helmut Decke GmbH
Adresa München
Emaili Helmut Decke GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

NE OFROJMË:

 • Punësim të përhershëm.
 • Punë të rregullt 5 ditoredhe shpërblim për performance.
 • Përfitime sociale vullnetare.
 • Aktiviteti i ndryshëm përsa i përket punës.
 • Puna kolegjiale në një ekip miqësor.
 • Ahengu Vjetor i Krishtlindjeve, ngjarjet e korporatave dhe shumë më tepër.
 • Pagesa për pushime, 30 ditë pushimi.
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Vendosja e sistemeve të dyerve
 • Vendosja dhe betonizimi i pjesëve të parafabrikuara 
 • Suvatimi kryerja e riparimeve të vogla në mure
Eksperiencat
 • Trajnimin në një profesion ndërtimi,si: punëtorë të betonit, muratorët ose ndërtues të rrugëve ose ndonjë profesion të përafërt.
 • Përvojë në trajtimin e materialeve të ndërtimit.
 • Patent shoferi i kategorisë B.
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 165 herë

#Marketing