Zdrukthëtar

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Leezen, Gjermani
Data e skadimit 29 Feb 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Konsultim Kujdesshmëri
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #4604
Data e publikimit 8 Nov 2019 - 14:30
Helios Service Leezen GmbH Personalabteilung
Adresa Wismarsche Str. 393-397 19049 Schwerin
Emaili Helios Service Leezen GmbH Personalabteilung Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Detyra të përgjithshme në dizajnimin e brendshëm të materialeve të drurit si zdrukthëtaria etj.,
Eksperiencat
  • Trajnim i përfunduar në dizajnimin e brendshëm si zdrukthëtaria apo ndonjë degë tjetër e ngjashme
  • Mjeshtëri dore dhe njohuri teknike
  • Përvojë në renovim pas djegies nga zjarri
  • I aftë për punë ekipore dhe i angazhuar, i kujdesshëm, miqësor dhe saktësi në punë
  • Në përgjithësi jeni i gjithanshëm
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 635 herë