Elektricist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 12 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Punë ekipore
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #4521
Data e publikimit 12 Feb 2019 - 15:00
Heinz Bräuer GmbH & Co. KG
Adresa DAT BACKHUS Billstraße 188 20539 Hamburg
Emaili Heinz Bräuer GmbH & Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Riparimi dhe mirëmbajtja e teknologjive të ndryshme (Makinave të kafes, makinave të larjes, ndriqimit) në punëtoritë tona
  • Montimi dhe instalimi i pajisjeve elektrike
  • I gatshëm të jeni në gjendje të punoni edhe gjatë fundjavës ndonjëherë
  • I gatshëm për punë jashtë orarit
Eksperiencat
  • Keni ndonjë edukim si elektricist apo elektroinstalues
  • Tregoni iniciative dhe mënyrë të strukturuar të punës të orientuar në qëllime
  • Jeni i aftë për punë ekipore
  • Posedoni patent shoferin, kategorinë B
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 97 herë

#Marketing