Teknik për ndërtimin e çative

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Koln, Gjermani
Data e skadimit 30 Nov 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #5349
Data e publikimit 1 Aug 2019 - 17:45
Heimo
Adresa Finlandë
Emaili Heimo Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.hpheimo.fi
Rrjetet
Përshkrimi
  • Ne po kërkojmë për punonjës për ndërtimin e çative për këtë sezonë. Ju do filloni sa më shpejt që është e mundur. Kërkohet që aplikantët të kenë përvojë paraprake në këtë fushë. Nuk është e domosdoshme posedimi i patent shoferit mirëpo është  avantazh.
  • Kërkohet që të keni aftësi të shkëlqyeshme komunikimi pasi që do kryeni shërbime për klientët tanë. Kërkohet që të keni qëndrim pozitiv, dhe të jeni i qëndrueshëm fizikisht për këtë vend pune.
  • Ju lutem aplikoni që tani!
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 324 herë

#Marketing