Punëtor ndërtimi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Helsinki, Finland
Data e skadimit 20 Jul 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #10473
Data e publikimit 9 May 2020 - 12:43
Heimo
Adresa Finlandë
Emaili Heimo Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.hpheimo.fi
Rrjetet
Përshkrimi

Për klientin tonë po kërkojmë për punonjës ndërtimi që të punojnë në zonën metropolitane për implementimin e projekteve të tij.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Ne kërkojmë një qasje spontane dhe energjike ndaj punës, gjendje të mirë fizike si dhe posedimin e patent shoferit.

Eksperiencat

Ne jemi të orientuar shumë në cilësitë tuaja personale prandaj presim që ju të keni qëndrim pozitiv, të motivuar, energjik, të përgjegjshëm, fleksibil, të aftë të punoni në mënyrë individuale dhe në ekip, dhe të keni aftësi komunikuese.

Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 191 herë

#Marketing