Punëtor ndërtimi

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni FI, Finland
Data e skadimit 12 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #3000
Data e publikimit 23 Oct 2018 - 08:45
Heimo
Adresa Finlandë
Emaili Heimo Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.hpheimo.fi
Rrjetet
Përshkrimi

Për klientin tonë po kërkojmë për punonjës ndërtimi që të punojnë në zonën metropolitane për implementimin e projekteve të tij.

Ky është vend i përkohshëm i punës dhe për t’u kualifikuar kërkohet përvojë paraprake në këtë fushë. Ne kërkojmë një qasje spontane dhe energjike ndaj punës, gjendje të mirë fizike si dhe posedimin e patent shoferit.

Ne jemi të orientuar shumë në cilësitë tuaja personale prandaj presim që ju të keni qëndrim pozitiv, të motivuar, energjik, të përgjegjshëm, fleksibil, të aftë të punoni në mënyrë individuale dhe në ekip, dhe të keni aftësi komunikuese.

Kjo ofertë ka 15 aplikues dhe është shikuar 2,658 herë

#Marketing