Teknik i riparimit të fletëve metalike

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Leipzig, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #8791
Data e publikimit 9 Oct 2019 - 16:30
HEICO Aircraft Maintenance GmbH
Adresa Leipzig
Emaili HEICO Aircraft Maintenance GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Zbulimi i dëmeve në përbërësit e avionëve dhe përcaktimi i teknologjive të duhura të riparimit dhe materialeve të riparimit të kërkuar
 • Përdorimi i specifikimeve të prodhuesve, dokumentacioni përkatës i riparimit, urdhërat e punës dhe vizatimet me efikasitet të sigurt dhe të sigurt
 • Duke kryer konfidencialisht punën e riparimit në komponentët e fletës së avionit, duke përdorur metoda standarde praktike (shpimi, thumba, sharrimi, skaji, lakimi)
 • Inspektimi i punës së kryer duke përdorur pajisje testimi / matjeje
 • Krijimi i dokumentacionit teknik të kërkuar për të gjitha punët riparuese të kryera
 • Kujdesi dhe mirëmbajtja e mjeteve
Eksperiencat
 • Edukimi i përfunduar si mekanik për punimin e fletë metalike ose mekanik strukturor i specializuar në punimet e metaleve; ose të ngjashme
 • Përvoja e parë profesionale në kryerjen e punëve për riparimin e fletëve të aviacionit, në përputhje me SRM ose CMM
 • Ndërgjegjësim me cilësi të lartë dhe largpamës
 • Aftësia për të menaxhuar vetë ngarkesën e punës, duke koordinuar shumë projekte në të njëjtën kohë për të përmbushur afatet
 • Aftësia për të punuar në mënyrë të pavarur, si dhe në një mjedis ekipi
 • Gatishmëri për të udhëtuar dhe një shkallë të lartë fleksibiliteti sa i përket orarit të punës, detyrave në thirrje dhe ndërrimeve të fundjavës
 • Shkathtësi të mira të komunikimit në anglisht të folura dhe të shkruara (anglisht teknike)
 • Klasa e licencës së shoferit B
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 224 herë

#Marketing