Punëtorë për barazi gjinore

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni IS, Islandë
Data e skadimit 2 Oct 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Edukim
ID e punës #2978
Data e publikimit 13 Aug 2018 - 08:42
HeForShe
Adresa Islandë
Emaili HeForShe Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.heforshe.is
Rrjetet
Përshkrimi

Dëshironi të punoni me ne? OKB në Islandë po kërkon kandidatë entuziastë për të marrë pjesë në projektet e saj vetëdijësuese për barazi gjinore.

Qëllimi i këtij projekti është prezantimi i barazisë gjinore ndaj komunitetit me qëllim vetëdijësimi.

Puna fillon nga ora 18.00 e zgjat deri në orën 21.00 dhe kërkohet udhëtim në lokacione të ndryshme.

Eksperiencat
  • Aftësi shumë e shkëlqyeshme komunikimi dhe paraqitje e jashtëzakonshme
  • I ndërgjegjshëm dhe i besueshëm
  • Interes në barazi gjinore

  Informata shtesë:

Është e dëshirueshme që kandidati të mund të fillojë menjëherë punën. Meshkujt dhe femrat ftohen të aplikojnë në mënyrë të barabartë. Paga varet prej marrëveshjes kolektive që ka Departamenti i Auditimit me Ministrinë a Financave.

Kjo ofertë ka 13 aplikues dhe është shikuar 2,221 herë

#Marketing