Metalopërpunues Frezues, Tornitor dhe Axhustator

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Pejë, Kosovë
Data e skadimit 4 Oct 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Saktësi
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #7648
Data e publikimit 4 Sep 2019 - 13:45
HEBEPROFI Production sh.p.k
Adresa Pejë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

HEBEPROFI PRODUCTION sh.p.k. me një histori 15 vjecare, Kompani prodhuese e specializuar në teknikën e ngritjes dhe përpunim të metalit, kërkojmë të punësojmë:

Metalopërpunues Frezues, Tornitor dhe Axhustator

Detyrat Kryesore:

Punë në makina frezimi dhe tornimi.

Eksperiencat
 • Të ketë përgatitje shkollë të mesme teknike, mekanikë, axhustatorë apo ndonjë Profesion tjetër në metalopërpunim.
 • Të jetë person ambicioz, të jetë i gatshëm të punojë me grupe dhe nën presion.
 • Eksperienca e mëparshme në këto pozicione përbën avantazh.
 • Përgjegjësi e lartë në punë
 • Të zgjuar për aftësim të shpejtë
 • Të aftë për përdorim të veglave të punës,etj.
 • Të jetë në moshën 18-35 vjecar
 • Korrekt me orarin e punës
  • Puna zhvillohet nga e hëna në të premte me kohë të plotë 40 Orë në Javë
  • Vendndodhja e kompanisë në Pejë
  • Pagë motivuese në bazë të kualifikimit të kandidatit

  Të gjithë kandidatët e interesuar duhet të kontaktojnë Brikena Kullaku

  Telefon: 049 412 046

  E mail: [email protected]

  Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

#Marketing