Teknik i Sherbimit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Munich, Gjermani
Data e skadimit 12 Oct 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Kujdesshmëri Përdorimi i pajisjeve Punë ekipore Saktësi
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #6916
Data e publikimit 12 Jun 2019 - 16:30
HANSA-FLEX AG
Adresa Germany
Emaili HANSA-FLEX AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Mbledhja, analiza dhe vlerësimi i mostrave të naftës
  • Kryerja e ndryshimit të vajit
  • Planifikimi dhe mbikëqyrja e riparimit dhe pastrimit të makinave me qira dhe të shërbimit në fushën e shërbimit të lëngjeve
  • Përveç misioneve tuaja, ju promovoni suksesin tonë të përbashkët përmes udhëtimeve të blerjeve për klientët potencialë
Eksperiencat
  • Një trajnim i kryer në një profesion teknik, p.sh. për makineritë industriale ose bujqësore dhe ndërtimore mekanik
  • Ideal do të ishte njohja në hidraulikë të lëvizshme, p.sh. nga përvoja juaj me ndërtimin dhe /ose makineri bujqësore, platformat e punës ose automjetet komerciale
  • Ju jeni gjithnjë miqësor me klientët
  • Patent shoferi e preferueshme
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 132 herë

#Marketing