Ndihmës në ndërtimtari

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Gütersloh, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #8670
Data e publikimit 7 Oct 2019 - 10:30
Hagedorn Bau GmbH
Adresa HAGEDORN GmbH | Werner-von-Siemens-Str. 18 | 33334 Gütersloh
Emaili Hagedorn Bau GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja www.unternehmensgruppe-hagedorn.de
Rrjetet
Përshkrimi

Ne ju ofrojmë:

  • Kushte të mira pune me mjete moderne
  • Punë afatgjate me mundësi të trajnimit shtesë
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Përkrahje në mirëmbajtjen e punishteve
  • Punë të ndryshme ndihmëse në punishte
Eksperiencat
  • Patentë shoferi, klasa B e dëshirueshme
  • Gatishmëri për angazhim në tërë territorin e Gjermanisë
  • Qëndrueshmëri dhe angazhim
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 159 herë

#Marketing