Frizer/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Berlin, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shërbimi ndaj klientit
ID e punës #8789
Data e publikimit 9 Oct 2019 - 15:30
Haarchirurg Hair Salon
Adresa Berlin Germany
Emaili Haarchirurg Hair Salon Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ne ofrojmë:

  • Ekip i ri, dinamik
  • Kohësisht atmosferë pune, e këndshme, e qetë
  • Mundësia për arsimim të mëtutjeshëm (seminare, trajnime)
Eksperiencat
  • Përvojë e mirë në punë në Prerje dhe Ngjyrosje (Zonja, Zotërinj)
  • Karizëm i hapur, miqësor, pozitiv
  • Aftësia e provës, profesionalizmi, angazhimi, argëtimi në punë
  • Shkathtësi gjuhësore: Gjermanisht (Anglishtja do të ishte një avantazh)
  • Kontaktoni me ne dhe na dërgoni kërkesën tuaj.
Kjo ofertë ka 4 aplikues dhe është shikuar 414 herë

#Marketing