Teknik/Mjeshter i elektroteknikes

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bremen, Gjermani
Data e skadimit 5 Oct 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #6489
Data e publikimit 22 May 2019 - 14:00
GULP Solution Services Company
Adresa Gladbecker Str. 5 40472 Dusseldorf
Emaili GULP Solution Services Company Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Organizimi dhe zbatimi i projekteve për ndërtimin ose konvertimin e objekteve prodhuese
  • Koordinimi i hapave të punës individuale deri në përfundimin me kohë të masave individuale të ndërtimit
  • Koordinimi i pavarur i punonjësve manual
  • Jeni kontakti lokal për pyetje dhe zgjidhje problemesh
  • Kontrolli dhe modifikimi i skemave dhe diagrameve të rrjedhës së re
  • Modifikimi i dokumentacionit të sistemit
  • Inspektimi dhe inventarizimi i pajisjeve elektrike
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 209 herë

#Marketing