Mekanik i makinerive CNC

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni 65 Rexdale Blvd, Etobicoke,, Kanada
Data e skadimit 23 Jul 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Përfshirja Përgaditje
Kategoria Automobilizëm
ID e punës #6239
Data e publikimit 14 May 2019 - 12:00
GTI Gasco Technology Inc.
Adresa 65 Rexdale Blvd, Etobicoke, ON M9W 1P7,
Emaili GTI Gasco Technology Inc. Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Eksperiencat
  • Gjuha Angleze
  • Nuk ka ndonjë kërkesë edukative
  • Punëdhënësi nuk e ka të specifikuar ndonjë kriter në lidhje me përvojën e punës
  • Verifikimi që nuk keni dosje penale në vendin tuaj të origjinës
  • I aftë të bartni ngarkesa deri në 25 Kg
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 196 herë

#Marketing