Agjent të shitjes direkte (20)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtine, Kosovë
Data e skadimit 27 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #5616
Data e publikimit 15 Apr 2019 - 08:09
GRUENHEIM Home Appilances
Adresa Prishtine
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania "GRUENHEIM Home Appilances" me seli ne Prishtine, shpall konkurs per:

- Agjent të shitjes direkte (20 Pozita)

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Të kenë njohuri si agjent shitje apo të ngjashme ,
* Patent shoferin, 
* Kanditatet preferohet te kene veture personale, 
* Të kenë aftësi të mira komunikuese, 
* Të kenë të kryer së paku shkollën e mesme,
* Përparsi kanë qiftet, 
* Të përzgjedhurve u mundësohen trajnime profesionale dhe udhetime jasht vendit,
* Pagesa me standarde europiane,+ Bonuse extra (Ne kompanine tone 
pagen dhe orarin e punes e percaktoni ju).

Konkursi vlene deri me date: 27 Prill 2019. 

Te interesuarit të dergojnë: CV-te ne e-mail adresen: [email protected] ose dergo sms (Emrin dhe Mbiemrin) ne 045/80-10-80, ne ju kontaktojm per detajet tjera.

#Marketing