Asistent/e Administrative

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Düsseldorf, Deutschland, Gjermani
Data e skadimit 20 Jan 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administratë
ID e punës #4043
Data e publikimit 12 Dec 2018 - 10:45
Grohe AG
Adresa Feldmühleplatz 15, 40545 Düsseldorf, Deutschland
Emaili Grohe AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Asistencë në të gjitha detyrat organizative dhe administrative
 • Përgatitja e takimeve dhe punëtorive në nivel ndërkombëtar
 • Përgjegjësia për koordinimin e emërimeve, si dhe planifikimin, organizimin dhe faturimin e udhëtimit të biznesit
 • Krijimi i dokumenteve, prezantimeve  ne zyre
 • Marrja e projekteve te pergjithshme sa i perket puneve te zyres!
Eksperiencat
 • Ju keni përfunduar një praktikë ne administrate ose kualifikim të ngjashëm
 • Njohuri themelore me produktet e zakonshme të Microsoft Office
 • Jeni të karakterizuar nga një talent i lartë organizativ dhe iniciativë personale
 • Sjellja juaj e sigurt, natyra juaj miqësore dhe detyruese dhe sjelljet tuaja shumë të mira e plotesojne profilin tuaj
 • Njohja e gjuhes gjermane eshte perparesi per secilin prej jush!
 • Pergjegjes dhe te kryej punen ne menyre te pavarur
Kjo ofertë ka 5 aplikues dhe është shikuar 346 herë

#Marketing