Konsulent/e për menaxhim dhe marketing (25)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtine, Evropë
Data e skadimit 17 May 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administratë
ID e punës #5688
Data e publikimit 18 Apr 2019 - 13:00
Green Life
Adresa Prishtine
Emaili Green Life Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 126 herë

#Marketing