Punonjës mbështetës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Berlin, Gjermani
Data e skadimit 12 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues I adaptueshëm Kujdesshmëri
Kategoria Shërbimi ndaj klientit
ID e punës #4501
Data e publikimit 12 Feb 2019 - 12:00
Përshkrimi

Një hotel në Gjermaninë Veriore kërkon punonjës për sezonin e ardhshëm të verës 2018.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Vendi i punës përfshin zierjen, regjistrimin e vizitorëve, ofrimin e shërbimeve në bar, ofrimin e shërbimeve gjatë kaftjallit, pastrimin dhe larjen e enëve.
  • Ne ofrojmë orë të bollshme punë (rreth 200 orë pune në muaj) dhe paga të mira për individët punëtorë.
  • Punëdhënësi do të ndihmojë kandidatët me vendosje.
  • Vendi i punës mund të jetë i disponueshëm edhe për ndonjë çift ku njëri prej tyre duhet të ketë aftësi gatimi.
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 145 herë

#Marketing