Autolarës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Saint-André, Kanada, Kanada
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #7750
Data e publikimit 6 Sep 2019 - 17:00
Gm rioux
Adresa Saint-André, Kanada
Emaili Gm rioux Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Lani eksterierët e kamionëve dhe rimorkiot duke përdorur presion të lartë
  • Organizimi i punës përgjatë ditës
  • Mbajtja e radhës së klientëve
Eksperiencat
  • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme
  • Përvojë pune një vjeçare në autolarje
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 37 herë

#Marketing