Mekanik i Makinerisë Bujqësore

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Calgary, Kanada
Data e skadimit 11 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Organizativ
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #4470
Data e publikimit 11 Feb 2019 - 11:00
Global Force Resource jobs
Adresa Calgary
Emaili Global Force Resource jobs Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Global Force aktualisht po kërkon të punësojë një mekanik të makinerisë bujqësore me përvojë në servisimin dhe mirëmbajtjen e traktorëve dhe makinerisë bujqësore.

  • Pagesa është 30$ - 40$ për orë, varësisht nga përvoja
  • Kushte të shkëlqyera pune
  • Pushime me pagesë
  • Pagesa shtesë
Eksperiencat
  • Kualifikim në tregti dhe e preferueshme 5 vjet përvojë pune
  • Përvojë me traktorë JohnDeere, Case, Massey Ferguson ose të ngjashëm si dhe me makina korrëse.
  • Aftësi për të punuar brenda sistemeve dhe procedurave të cilësisë, duke iu përmbajtur procedurave të sigurise.
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 141 herë

#Marketing