Murator dhe Betonier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Simmern (Hunsrück), Germany, Gjermani
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Organizativ Përdorimi i pajisjeve Punë ekipore
Kategoria Tjera
ID e punës #4246
Data e publikimit 11 Jan 2019 - 11:00
glatthaar-fertigkeller gmbh & co. kg
Adresa Industriepark 5, 55469 Simmern (Hunsrück), Germany
Emaili glatthaar-fertigkeller gmbh & co. kg Punsohu.eu

[email protected]nsohu.eu

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Performimi i aktiviteteve të punë së bashku me kolegët
  • Ofrimi i sqarimeve teknike klientëve tanë
  • Komunikimi i vazhdueshëm me klientët tanë
  • Detyra të tjera që përshtaten me natyrën e punës
Eksperiencat
  • Edukim ne fushën e ndërtimtarisë si murator/betonier, dhe aftësi në mjeshtëri dore
  • Njohuri dhe përvojë në implementimin e projekteve
  • I orientuar në shërbim ndaj klientëve
  • I aftë të socializohet me klientët
Kjo ofertë ka 4 aplikues dhe është shikuar 404 herë

#Marketing