Elektricist

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Oslo, Norvegji
Data e skadimit 18 Jan 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Teknologji
ID e punës #3008
Data e publikimit 29 Nov 2018 - 11:39
GK Elektro
Adresa Norvegji
Emaili GK Elektro Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kërkojmë elektricistë me përvojë për lokacionin tonë në Oslo. Si rezultat i rritjes së kërkesave për shërbimet tona ne kërkojmë që jut ë bëheni pjesë e stafit tonë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Të performoni detyrat e elektricistit në mënyrë efektive, të sigurtë dhe profesionale
 • Trajtimi profesional i klientëve tanë
 • Performimi i masave preventive dhe mirëmbajtjes së pajisjeve
 • Të familjarizoheni me procedurat dhe rregullat tona
Eksperiencat
 • Ndonjë çertifikim si elektricist
 • Përvojë si elektricist
 • I orientuar në shërbime
 • Patent shoferi, kategoria B
 • Njohja e rrjedhshme e gjuhës angleze dhe/ose gjermane

 

Ne ofrojmë:

 • Një punë të sigurtë në një mjedis të qëndrueshëm organizativ
 • Punë sfiduese dhe mundësi për zhvillim profesional
 • Pagë konkurruese
 • Punë interdiciplinare
Kjo ofertë ka 8 aplikues dhe është shikuar 1,863 herë

#Marketing