Inxhinier I Ndertimtarise Teknik

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Ferizaj, Kosovë
Data e skadimit 4 Dec 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Analizë Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Përfshirja Përgjegjshmëri Saktësi
Kategoria Inxhinieri
ID e punës #9448
Data e publikimit 5 Nov 2019 - 08:44
Gerlica Company Sh.p.k
Adresa Ferizaj
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi


Gërlica Company sh.p.k. me seli në Babush, Ferizaj shpallë konkurs për një vend pune për:

  • Inxhinier i Ndërtimtarisë drejtimi Teknik
Eksperiencat
  • Preferohet të jetë i diplomuar në nivelin Bachellor apo Apsolvent 
  • Të ketë përvoj pune
  • Njohja e programeve relevante është përparësi 
  • Të jet i gatshëm të punojë në teren, grup
  • Të ketë aftësi të mira komunikuese me punonjësit, banorët rreth punishtes, mbykqyrësit e projekteve.

Çfarë ofrojmë ne:

  • Pagë konkuruese
  • Ambient të mirë pune
  • Punësim afatgjatë 
  • Mundësi për zhvillim profesional

Udhëzime rreth aplikimit:

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-n, si dhe të percaktojnë pozicionin për të cilin aplikojnë, në email: [email protected]
Konkursi është i hapur deri me datën 04.12.2019
Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

#Marketing