Marketing Dhe Reklamim

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 23 Feb 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Marketing
ID e punës #2900
Data e publikimit 24 Jan 2018 - 19:25
Gep
Adresa Prishtinë
Emaili [email protected]
Uebfaqja http://gep-poste.com/
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania GEP si lidere ne fushen e sherbimeve postare gjithnje ne rritje tash ka rritur veprimtarine edhe ne fushen e shitjes online e shume shpejt edhe ne fushen e marketingut.
Si pjese e Gep staf jane mbi 40 punonjes.

Ne rast se beheni pjese e GEP kushtet jane te nivelit te larte dhe angazhimi juaj sigurisht se do te shperblehet , aplikoni ne poziten qe keni pervoje dhe shume shpejt do kontaktoheni nga stafi per nje praktike 2 ditore.
Testo veten apliko n'GEP

GEP eshte gjithnje ne kerkim te personave te motivuar per pune .

POZITAT

  • Social Media Marketing
  • Dizajner

Menyra e vetme e aplikimit eshte duke derguar Cv ne emailin [email protected]
Cdo menyre tjeter eshte e pa vlefshme.  

#Marketing