Menaxher i Produktit si Udhëheqës i Ekipit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Ingelfingen, Germany, Gjermani
Data e skadimit 31 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shitje
ID e punës #4031
Data e publikimit 7 Dec 2018 - 10:15
GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG
Adresa Fritz-Müller-Straße 6-8, 74653 Ingelfingen, Germany
Emaili GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Ju formoni faqen online produkt / teknologji në Marketingun Global
  • Ju i krijoni fushatat e promovimit të shitjeve me menaxhimin e produkteve
  • Ju zhvilloni koncepte të komunikimit ndër-medial për fushat e produktit dhe markës
  • Ju zhvilloni mjete të marketingut qendror (përfshirë bazën e të dhënave të imazhit dhe të produktit)
  • Ju keni një ekip të vogël brenda departamentit të Marketingut Global
Eksperiencat
  • Ju keni përfunduar me sukses studimet tuaja me një fokus ne marketing,administrim te
  • biznesit ose një kualifikim të krahasueshëm
  • Nëse tashmë keni përvojë si specialist i produktit ose në menaxhimin e produktit, kjo e bën fillimin më të lehtë per juve si aplikues!
  • Ju kryeni një mënyrë të strukturuar të punës dhe një ndjenjë për klientët dhe tregjet
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 139 herë

#Marketing