Asistent/e Administrative

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 21 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Administratë
ID e punës #3966
Data e publikimit 21 Nov 2018 - 22:42
Gemix Shpk
Adresa Prishtinë, Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Konkurs për Asistent(e) Administrativ(e)

Kompania GEMIX sh.p.k, si prodhues i bojrave, llaqeve, dhe materialesh ndërtimore, shpall lajmërim për punonjës të përkushtuar dhe dinamik në pozitën Asistent(e) Administrativ(e)!

Detyrat dhe Përgjegjësitë

• Diplome Universiteti në Financë – Kontabilitet,
• Përvoja në punë përbën avantazh,
• Kualifikime të tjera profesionale përbëjnë avantazh,
• Te kete njohuri ne paketen Office;
• Njohuri te avancuara ne gjuhen angleze (gjuhet tjera jane perparsi);
• Organizimi dhe percaktimi i prioriteteve ne baze te kerkesave/nevojave;
• Posedimi i patent-shoferit (kategoria B);

Procesi i Aplikimit dhe Kontakti:
Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutemi dërgoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotësuese në adresën: [email protected].

Ju do të kontaktoheni nga burimet njerëzore vetëm nëse CV dhe dokumetat tuaja plotësuese do të klasifikohen/seleksionohen nga skuadra jonë e vlerësimit.

Tek ne Cv-ja juaj është e sigurt dhe do të trajtohet në konfidencialitet të plotë.

Eksperiencat

• Diplome Universiteti në Financë – Kontabilitet,
• Përvoja në punë përbën avantazh,
• Kualifikime të tjera profesionale përbëjnë avantazh,
• Te kete njohuri ne paketen Office;
• Njohuri te avancuara ne gjuhen angleze (gjuhet tjera jane perparsi);
• Organizimi dhe percaktimi i prioriteteve ne baze te kerkesave/nevojave;
• Posedimi i patent-shoferit (kategoria B);

Procesi i Aplikimit dhe Kontakti:
Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutemi dërgoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotësuese në adresën: [email protected].

Ju do të kontaktoheni nga burimet njerëzore vetëm nëse CV dhe dokumetat tuaja plotësuese do të klasifikohen/seleksionohen nga skuadra jonë e vlerësimit.

Tek ne Cv-ja juaj është e sigurt dhe do të trajtohet në konfidencialitet të plotë.

#Marketing