Saldues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Berlin, Gjermani
Data e skadimit 11 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Organizativ Përdorimi i pajisjeve Punë ekipore
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #4469
Data e publikimit 11 Feb 2019 - 12:00
GEFERTEC GmbH
Adresa Schëarze-Pumpe-Ëeg 16, 12681 Berlin, Gjermani
Emaili GEFERTEC GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.gefertec.de/
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Përformoni aktivitete salduese sipas kërkesës
  • Prodhoni pjesë sipas sipas specifikimeve
  • Kontrolloni cilësinë e punës suaj
  • Jeni përgjegjës për cilësinë e punës suaj
  • Ju performoni edhe aktivitete si bravandreqës dhe aktivitete montuese
Eksperiencat
  • Sillni disa vite përvojë pune si saldues dhe përvojë në artin e saldimit
  • Keni përfunduar një trajnim si saldues apo në ndonjë degë të ngjashme, certifikimi si saldues është përparësi
  • Keni përvojë në sistemet e robotizuara të saldimit (CNC)
  • Jeni i aftë të lexoni skicimet inxhinerike dhe të performoni punë sipas kërkesës
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 112 herë

#Marketing