Ndërtimtari/Menaxher i divizionit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Berlin, Gjermani
Data e skadimit 30 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #7121
Data e publikimit 27 Jun 2019 - 12:45
GEFERTEC GmbH
Adresa Schëarze-Pumpe-Ëeg 16, 12681 Berlin, Gjermani
Emaili GEFERTEC GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.gefertec.de/
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Te jete motivues,kerkues dhe te kete vullnet per pune,udheheqje  ne ekip.
Eksperiencat
  • Diplome universitare
  • Shkathtesi ne udheheqje
Kjo ofertë ka 3 aplikues dhe është shikuar 298 herë

#Marketing