Ekspert i saldimit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bodenheim, Gjermani
Data e skadimit 15 Mar 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #4021
Data e publikimit 2 Jan 2019 - 12:00
GEA Tuchenhagen
Adresa Germany
Emaili GEA Tuchenhagen Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

GEA është një prej ofruesve më të mëdhenj të teknologjive me të cilat prodhohen ushqimet. Rreth 18,000 punonjës nga 50 vende të botës japin kontributin e tyre në suksesin e kompanisë – bëhuni dhe ju pjesë e saj. Ne ofrojmë detyra sfiduese pune, një atmosferë të kënaqshme pune dhe mundësi të mira për zhvillim profesional në një kompani ndërkombëtare. Ne pranojmë aplikantë nga të gjitha vendet e botës, përfshirë edhe ato në zhvillim.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 

 • Programimi i robotëve për saldim dhe pjesëve të tyre
 • Vendosja në punë dhe operimi me sistemet e robotëve për saldim
 • Saldimi, linjimi dhe kontrollimi i instruksioneve sipas specifikimeve
 • Implementimi i masave për sigurimin e cilësisë
 • Monitorimi dhe performimi i ekzaminimeve salduese
 • Dokumentimi dhe konfirmimi i sekuencave të punës
Eksperiencat

 

 • Trajnim apo edukim i kompletuar si mekanik, apo specializim në fushën e saldimit / apo dicka e ngjashme
 • Gatishmëria për vazhdimin e edukimit si saldator / apo dicka e ngjashme
 • Përvojë paraprake profesionale në saldim, dhe teknikat salduese WIG, MIG, MAG
 • Është e dëshirueshme përvoja në trajtimin e robotëve për saldim, por jo e domosdoshme
 • Njohuritë në kontrollin e cilësisë janë avantazh
 • Të jeni i gatshëm për punë me ndërrime
 • I aftë për punë ekipore, nivel i lartë fleksibiliteti, me iniciativë dhe proaktiv
 • Njohuri të mira të gjuhës gjermane dhe angleze

Lokacioni i punës është në qytetin Bodenheim, Gjermani. Aplikantët nga rajoni i Ballkanit luten që aplikacionin e tyre t’a dorëzojnë në kompaninë Punsohu EU SH.P.K e cila proceson aplikacionet në emrin tonë në këtë rajon.

Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 769 herë

#Marketing