Murator

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Bremen, Gjermani
Data e skadimit 24 Jul 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #10458
Data e publikimit 7 May 2020 - 10:48
Gartenstadt Werdersee GmbH & Co. KG
Adresa Julius-Bamberger-Str. 4 28279 Bremen
Emaili Gartenstadt Werdersee GmbH & Co. KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Për të forcuar ekipin tonë, ne jemi duke kërkuar për rajonin e Bremenit sa më shpejt të jetë e mundur një:

Murator

Eksperiencat
  • Idealisht përvoja e parë e punës në ndërtimtari
  • Ekspertizë në standardet, rregulloret dhe udhëzimet përkatëse për ndërtimin e ndërtesave
  • Njohuri kompjuterike (MS Office)
  • Aftësitë e mira sociale, puna ekipore dhe aftësitë komunikuese janë të nevojshme
  • Pikat tuaja të forta janë metodat e pavarura të punës, vetë-përgjegjësia, puna e orientuar në qëllime dhe klientë, si dhe aftësitë negociuese
  • Aftësi për trajtimin e situatës dhe personave, si dhe qasja ndaj klientit janë çështje sigurie për ju që do merren parasysh nga ne
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 160 herë

#Marketing