Konkurs në sektorin e bujqësisë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Munich, Gjermani
Data e skadimit 9 Dec 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Bujqësi
ID e punës #3685
Data e publikimit 20 Oct 2018 - 14:24
GAF AG
Adresa Munich, Germany
Emaili GAF AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania Gjermane GAF AG me seli në Mynih të Gjermanisë kërkon të punësojë punonjës në bujqësi.

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Kandidati ideal kryesisht do merret me ruajtjen e mjedisit, ujitjen dhe ruajtjen e kulturave bujqësore.

Eksperiencat

Klienti ynë në lidhje me kandidatin ideal ka këto kërkesa pune:

  • Së paku 10 vite përvojë pune në bujaqësi në lidhje me kulturat bujaqësore si dhe njohje e rrjedhshme e gjuhës angleze (gjuha gjermane dhe frënge janë përparësi).
  • Kapacitetet e individëve në lidhje me trajnimin e punonjësve të rinj do konsiderohen si përparësi në procesin e rekrutimit.
  • Klienti ynë i jep përparësi kandidatëve me aftësi multilinguale dhe atyre që kanë aftësi të jashtëzakonshme organizative.
  • Nga kandidatët kërkohet që me rastin e aplikimit të sillen të gjitha dokumentet që dëshmojnë përvojën e tyre të punës dhe cilësitë tjera personale dhe profesionale.

 

Të dhënat personale që përcillen përmes Punsohu EU tek klienti do mbrohen sipas ligjit mbi mbrojtjen e të dhënave personale të Gjermanisë. Aplikacioni juaj do trajtohet në mënyrë konfidenciale.

 

Apliko tani:

http://www.punsohu.eu/sq/apliko

Kjo ofertë ka 6 aplikues dhe është shikuar 5,826 herë

#Marketing