Menaxher ne restorant

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Iqaluit, NU-Kanadë, Kanada
Data e skadimit 30 Sep 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Analizë Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Illustrator Komunikim Mbështetje teknike Mikpritje Organizativ Planifikim Saktësi Udhëheqje
Kategoria Menaxhim
ID e punës #7351
Data e publikimit 11 Jul 2019 - 12:00
Frobisher Inn
Adresa Iqaluit, NU-Kanadë
Emaili Frobisher Inn Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Adresoni ankesat ose shqetësimet e klientëve
  • Beni rekrutimin, trajnimin dhe mbikëqyrjen e stafit
  • Merrni pjesë në planet e marketingut dhe implementimit.
Eksperiencat
  • Aftësi efektive ndërpersonale
  • Fleksibilitet dhe saktesi
  • Aftesi organizative
  • Komunikim te shkelqyeshem ne gjuhen angleze.
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 60 herë

#Marketing