Bukëpjekës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Münchener Str. 28, 85653 Aying, Gjermani
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ushqim
ID e punës #7789
Data e publikimit 10 Sep 2019 - 16:00
Fritz Egger GmbH & Co
Adresa St. Johann in Tirol
Emaili Fritz Egger GmbH & Co Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.egger.com/shop/en_AL/
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Përgatitë brumin e bukës
  • Përcjellë pjekjen e bukës në furrë
Eksperiencat
  • Përparësi ndonjë trajnim në këtë punë
  • Fleksibil në orarin e punës
  • T’i përmbahet pastërtisë së ambientit gjatë punës
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 104 herë

#Marketing