Ngjyrosës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Calgary, Kanada
Data e skadimit 12 Jul 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ndërtimtari
ID e punës #10395
Data e publikimit 24 Apr 2020 - 15:22
FreshPaint
Adresa Calgary
Emaili FreshPaint Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Njohja e rrjedhshme e gjuhës angleze
  • Nuk kërkohet që kandidati të ketë ndonjë edukim formal
  • Së paku 5 vite përvojë pune
Eksperiencat
  • Riparoni vrimat në mure,
  • Përgatini, pastroni siperfaqet për ngjyrosje
  • Brusha rrotulluese, Brushat e përgjithshme, Pajisjet për sprej
  • I orientuar në detaje

 

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 247 herë

#Marketing