Punëtor i Magazinës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Vancouver, BC KANADA, Kanada
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Punë ekipore
Kategoria Tjera
ID e punës #7832
Data e publikimit 11 Sep 2019 - 17:00
Fresh Direct
Adresa Vancouver, BC KANADA
Emaili Fresh Direct Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Organizimi i ftohësve dhe produkteve rrotulluese
 • Saktësia në paketimin e porosive sipas fletëve të paketimit (Packers Day)
 • Ngarkimi / shkarkimi i rimorkiot (Marrës)
 • Ofrimi i një shërbimi cilësor për klientët
 • Mbajtja e depo e pastër dhe e rregullt
 • Në përputhje me rregulloret e sigurisë së ushqimit dhe procedurat e ndërmarrjes
Eksperiencat
 • E preferuara e përvojës minimale 1 vjeçare të depove
 • Përvoja e mëparshme depo një pasuri
 • Mund të ngrihet deri në 50 lbs
 • Punë e rehatshme brenda dhe jashtë ftohësve
 • Mentalitet dhe praktika të forta në punë ekipore
 • Njohuri për masat paraprake të sigurisë
Kjo ofertë ka 2 aplikues dhe është shikuar 396 herë

#Marketing