Shofer Kamioni

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Farsund, Norvegji
Data e skadimit 18 Jun 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Transport & shpërndarje
ID e punës #10282
Data e publikimit 31 Mar 2020 - 11:27
Franzefoss
Adresa Norvegji
Emaili Franzefoss Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi
 • Përgjegjës për realizimin e detyrave të punës me përgjegjësi dhe cilësi në afat të caktuar
 • Sigurimi që makina të jetë në gjendje të rregullt
 • Sigurimi i zbatimit të rregullativës ligjore lidhur me shërbimet e vozitjes së makinave
 • Përgjegjës për raportimin e të metave dhe prishjeve
 • Përgjegjësia lidhur me transportimin në kohë dhe në vendin e duhur
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Efikas, i shpejtë dhe i saktë
 • Qasje sistematike
 • Aftësi për përmirësim të vazhdueshëm
 • Shërbim i lartë dhe sjellje profesionale në raport me konsumatorët
 • I përgjegjshëm, i ndërgjegjshëm dhe bashkëpunëtor
 • Fleksibil në orar të punës
Eksperiencat
 • Patent shoferi, kategoria C, CE ose ADR
 • Përvojë paraprake në të njejtën fushë
 • Përvojë në vozitjen e kamionëve
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 458 herë

#Marketing