Financier/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Tirane, Shqipëri
Data e skadimit 1 Dec 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Përfshirja Përgjegjshmëri Saktësi
Kategoria Banka & Financa
ID e punës #9457
Data e publikimit 5 Nov 2019 - 12:00
FOURS trading
Adresa SH56, Km 5, Vaqarr Tirane, Shqipëri
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Fours trading meret me tregetimin e artikujve te kancelarise, lodrave dhe artikujve te tjere sezonale. Eshte importues i nje shumellojshmerie produktesh brenda vendit.

Jemi ne kerkim te njerezve me ambicie dhe vullnet per te punuar ne fushen e ekonomise/finances. 

Detyrat dhe Përgjegjësitë

- Rregjistrim fatura shitje dhe blerje per shpenzime dhe te ardhura.
- Inventarizim malli.
- Rregjistrimi i veprimeve te magazines, rakordim ne lidhje me levizjet e artikujeve.
- Ndjekja e detyrimeve. Plotesimi i urdherpagesave dhe fatura te ndryshme.

Eksperiencat

- Te kete mbaruar fakultetin Ekonomik, mosha mbi 25 vjec.
- Te kete eksperience pune si financier/e minimalisht 1 vit.
- Te njohe shume mire programin e Finances 5.0 dhe Paketen Office.
- Te njohe shume mire te pakten gjuhen Angleze.
- Saktesi dhe produktivitet, aftesi per te permbushur afatet dhe objektivat. 

Te interesuarit te dergojne CV (me foto) ne adresen tone te emailit [email protected]

#Marketing