Pastrues/e

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Skockholm, Suedi
Data e skadimit 31 Jan 2020 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #7870
Data e publikimit 12 Sep 2019 - 13:30
Four Nordic Group AB
Adresa Skockholm
Emaili Four Nordic Group AB Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Puna e pavarur dhe në grupe.
  • Pastrimi i objekteve.
  • Shërbimet shtëpiake.
  • Pastrimi i qendrave tregtare.
  • Të jeni efikasë dhe të saktë.
  • Ju duhet të bashkëpunoni me të tjerët.
  • Të jeni positive dhe besnikë.
  • Patent shoferi i kategorisë B, jo i detyrueshëm.
Kjo ofertë ka 4 aplikues dhe është shikuar 509 herë

#Marketing