Ndihmës Kuzhinier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Munich, Gjermani
Data e skadimit 30 Nov 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ushqim
ID e punës #6284
Data e publikimit 22 Jul 2019 - 16:45
Food affairs GmbH
Adresa Anni-Albers-Str. 11 80807 München Germany
Emaili Food affairs GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja http://www.food-affairs.at/
Rrjetet
Përshkrimi

Ne ofrojme:

  • Një ekip të motivuar dhe të gatshëm tu ofrojme ndihmë
  • Ambienti i këndshëm i punës
  • Pagesë efikase me mundësi promovimi
  • Kompensim jashtë orarit
  • Asistencë për kërkimin e banesave
Kjo ofertë ka 4 aplikues dhe është shikuar 540 herë

#Marketing