Programmer

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Beloeil QC, Kanada
Data e skadimit 31 Aug 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Organizativ Përditësim i skedarëve Përdorimi i pajisjeve Përfshirja Përgaditje Planifikim
Kategoria Shërbime profesionale
ID e punës #6928
Data e publikimit 13 Jun 2019 - 11:00
Fondremy INC
Adresa Beloeil QC
Emaili Fondremy INC Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Përgjegjsia e programuesit është te pergaditë programe per makinat CNC duke perdorur software Mastercam
Eksperiencat
  • Duhet te ketë  njohuri shumë të mira të gjuhës frengjisht dhe anglisht.
  • Experiencë pune mbi 7 muaj deri 1 vitë minimalisht.
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 152 herë

#Marketing