Kuzhinier

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni IS, Islandë
Data e skadimit 9 Nov 2018 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Ushqim
ID e punës #2959
Data e publikimit 11 Sep 2018 - 13:16
Flatbakan
Adresa Iceland
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Ne po kërkojmë që të punësojmë staf për kuzhinë që të punojë në tre ndërrimë: paradite, pasdite dhe në mbrëmje.

Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Efikas
  • I hareshëm
  • Pozitiv
  • I shkëlqyer
  • Zbavitës
Eksperiencat

Është e dëshirueshme që kandidati të mund të fillojë menjëherë punën. Meshkujt dhe femrat ftohen të aplikojnë në mënyrë të barabartë. Paga varet prej marrëveshjes kolektive që ka Departamenti i Auditimit me Ministrinë a Financave.

Kjo ofertë ka 5 aplikues dhe është shikuar 679 herë

#Marketing