Mirembajtes i produkteve

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Stuttgart, Gjermani
Data e skadimit 12 Oct 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Kujdesshmëri Mirëmbajtje Punë ekipore Saktësi Veprimet e Pavarura
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #6915
Data e publikimit 12 Jun 2019 - 15:30
First Sensor AG
Adresa Germany
Emaili First Sensor AG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Mirëmbajtja, riparimi dhe optimizimi i pajisjeve dhe pajisjeve për të mbrojtur prodhimin në vazhdim
  • Përcaktimi, zbatimi, dokumentimi dhe përmirësimi i planeve të mirëmbajtjes
  • Zhdukja e pavarur e gabimeve, joproduktive dhe aksidenteve
  • Organizimi dhe koordinimi i detyrave të kompanive të jashtme si dhe kualifikimi dhe aprovimi i mëtejshëm
  • Instalimi, komisionimi dhe deinstalimi i objekteve prodhuese
Eksperiencat
  • Trajnimi si Elektronikë (automatizimi, industriale ose makinë dhe teknologji makinë),mekatronikës, , mirëmbajtjen ose ekuivalent
  • Përvoja në trajtimin e kimikateve dhe substancave të rrezikshme
  • Mënyra e pavarur dhe e përgjegjshme e punës
  • Gatishmëria për të marrë pjesë në shërbimin on-call
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 164 herë

#Marketing