Infermiere me Licensë

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 20 Sep 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Shëndetësi
ID e punës #3682
Data e publikimit 9 Sep 2018 - 02:02
Fi Estetik Medikal Center
Adresa Prishtinë, Kosovë
Emaili [email protected]utlook.com
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Fi Qendra Estetike hap konkurs për pozitën, Infermire me Licens të Punës, aplikimi duhet të bëhet në adresën elektronike [email protected]
ku bashkangjiten CV i Kandidates  edhe nje foto, diploma, licenca e punes, si dhe dokumentet tjera përcjellëse:referencat nga punëdhënësit e mëparshëm.

-Preferohet Gjuha Angleze.

• Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhura.
• Numrat kontaktues te Qendres tone jane 038-225-500 , 044-102-140.
• Mosha nga 20 vjec deri ne moshen 30 vjec.

ADRESA: Gjendemi përballe hymjes kryesore te Swiss Diamond Hotel.

#Marketing