Agjent te shitjes dhe Marketingut (Pejë)

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Ferizaj, Evropë
Data e skadimit 22 Oct 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Ballafaqimi me të tjerët Dëgjim Komunikim Kujdesshmëri Mikpritje Përfshirja Përgjegjshmëri Saktësi
Kategoria Shitje
ID e punës #8776
Data e publikimit 9 Oct 2019 - 12:30
Feri Group
Adresa Ferizaj
Emaili Feri Group Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Konkurs per Agjent te shitjes dhe Marketingut -Rajoni I PEJES                                  

Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Te Merre me shitjen në terren të produkteve të “FERI GROUP”
 • Te Hulumtoj tregun dhe konkurrencën
 • Tu permbahet rregullave te firmes dhe tu bindet urdherave te menaxherit
 • Te jete i kujdesshem ne komunikacion dhe ti ruaj asetet e firmes
 • Te mbaje Pergjegjesi per shitjen e mallit per te cilin punon ne baze te planit te caktuar nga menaxheri
 • Mbane evidence financiare ditore per vlerat e mallit te pranuar nga depoisti dhe mallit te shitur ne teren
 • Ben pergaditjen para daljes ne teren, vendos qellime per secilen vizite edhe percakton prioritetet gjate vizitave    
 • Duhet te kete aftesi per prezentim dhe kontrollim te stokut (sasise) dhe prezentimin e shitjes analizen e tregut gjate shitjes
Eksperiencat
 • Përvojë së paku 2 vjeçare në shitje dhe marketing,
 • Aftësi të teknikave të shitjes dhe marketingut,
 • Njohuri teknike në telekomunikacion,
 • Aftësi prezentimi dhe komunikimi,
 • Aftësi të shkrimit të raporteve,
 • Patent Shofer – Kategoria B

Te interesuarit te dergojne nje CV ne Email- [email protected]

Ne aplikacion duhet te ceket pozicioni .

Te gjitha aplikacionet te cilat nuk jane te kompletuara sipas kerkeses sone nuk do te mirren parasyshe.

Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 82 herë

#Marketing