Marketing & Social Media, Programer /Web Design, Fotograf /Dizajner, Agjent i shitjes

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Prishtinë, Kosovë
Data e skadimit 3 Jan 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Tjera
ID e punës #4007
Data e publikimit 4 Dec 2018 - 15:30
Fenix Shop Online
Adresa Prishtin1, Kosovë
Emaili [email protected]
Uebfaqja
Rrjetet
Përshkrimi

Kompania Fenix Shop Online si lidere ne fushen e shitjeve Online ne Kosove shpall konkurs per keto pozita te lira pune :

-Marketing & Social Media
-Programer /Web Design
-Fotograf /Dizajner
-Agjent i shitjes


FORMA E VETME E APLIKIMIT

-Dergimi i CV, duke perfshire te gjitha njohurite dhe pervojat ne punet e mehershme + nje foto ne emailin zyrtar : [email protected]

Shenim: Shkruaj ne "Subject" se per cilen pozite aplikoni.

Ne interviste ftohet vetem personat te cilet mendojme se jane te pershtatshem per kompanine tone.

#Marketing