Mekanik Industrial

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Gutenbergstr. 13, 75203 Königsbach-Stein, Gjermani
Data e skadimit 30 Nov 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Bashkpunues Kujdesshmëri Përdorimi i pajisjeve Punë ekipore Saktësi
Kategoria Automekanik
ID e punës #7381
Data e publikimit 12 Jul 2019 - 11:00
Felsomat GmbH & CO KG
Adresa Gutenbergstr. 13, 75203 Königsbach-Stein, Deutschland
Emaili Felsomat GmbH & CO KG Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Para montimit dhe montimi përfundimtar i paisjeve dhe sistemeve të plota
  • Instalimi i sistemeve pneumatike dhe lubrifikuese sipas vizatimeve
  • Marrja e gjeometrisë së makinës
  • Analiza e problemeve dhe zgjidhja e problemeve gjatë komisionimit
  • Operacionet e asamblesë të rastësishme tek konsumatorët
Eksperiencat
  • Trajnimi i perfunduar si mekanik industrial ose kualifikim i  krahasueshëm
  • Përvoja profesionale në montimin e veglave makinerike, makinave të posaçme ose automatizimit
  • Njohuri pneumatike dhe hidraulike
  • Një mënyrë e kujdesshme, e pavarur dhe e orientuar drejt zgjidhjes
  • Fleksibiliteti dhe puna e ekipit të lartë
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 166 herë

#Marketing