Udheheqes i ekipit

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Hamburg, Gjermani
Data e skadimit 5 Oct 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Menaxhment
ID e punës #5628
Data e publikimit 5 Jun 2019 - 13:30
Feinkost Dittmann
Adresa Taunusstein / Neuhof, Germany
Emaili Feinkost Dittmann Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Udheheqja e ekipit tone te artisteve
 • Ju i mbeshtesni artistet ne keshilla dhe verejtje
 • Punoni bashke me ekipin menaxhues
 • Tregoni kujdes estetik
 • Monitoroni punen artistike
 • Krijoni asete te reja
 • Merreni me dokumentim
 • Koordinoni aktivitetet
Eksperiencat
 • Diplome universitare ne dizajn grafik
 • Se paku tre vite pervoje pune ne udheheqjen e ekipit artistic
 • Te keni dhene kontribut ne punen artistike
 • Keni pervoje ne planifikimin e projektit
 • E njihni rrjedhshem Adobe Photoshop
 • Keni pervoje ne modelimin e objekteve 3D
 • Aftesi te shkelqyeshme organizative dhe planifikuese
 • Njohja e rrjedhshme e gjuhes Angleze dhe Gjermane
 • Pasion per lojera
Kjo ofertë ka 0 aplikues dhe është shikuar 162 herë

#Marketing