Saldues

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni DE, Gjermani
Data e skadimit 12 Nov 2018 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Teknologji
ID e punës #3631
Data e publikimit 23 Sep 2018 - 08:39
Fehr Lagerlogistik GmbH
Adresa Germany
Emaili Fehr Lagerlogistik GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Saldimi i fletëve dhe çelikut duke përdorur metoda të ndryshme saldimi
  • Saldimet e riparimit
  • Përpunimi dhe kontrolli i cilësisë së materialeve
Eksperiencat
  • Ju keni përfunduar ndonjë trajnim ose praktikë si punonjës metalesh ose saldator
  • Gëzoni zgjidhjen e problemeve praktike-teknike
  • Puna juaj gjithmonë bëhet me kujdes dhe me ndërgjegje
  • Punë në ekip, iniciativë dhe përgjegjësi ,me te cilën ju plotësoni profilin tuaj

 

 

Ju ofrojmë :

Ajo që ne ofrojmë është një sfidë interesante në një kompani dinamike, ndërkombëtare dhe të orientuar drejt së ardhmes, mundësi trajnimi

Kjo ofertë ka 4 aplikues dhe është shikuar 1,284 herë

#Marketing