Operator i makinave të punës

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Seevetal Germany, Gjermani
Data e skadimit 5 Jul 2019 Aktive
Orari Orar i plotë
Kategoria Instalim - Mirëmbajtje - Riparim
ID e punës #5363
Data e publikimit 3 Apr 2019 - 18:30
Farmer's Snack GmbH
Adresa Beckedorfer sheet 27 21218 Seevetal Gjermani
Emaili Farmer's Snack GmbH Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja https://www.facebook.com/punsohu/
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
  • Përgjegjësia në mirëmbajtjen e makinave të punës
  • Përgjegjësi në identifikimin e prishjeve të makinave të punës
  • Përgjegjësi për pastrimin dhe mirëmbajtjen e makinave të punës
Eksperiencat
  • Përgjegjësia në mirëmbajtjen e makinave të punës
  • Përgjegjësi në identifikimin e prishjeve të makinave të punës
  • Përgjegjësi për pastrimin dhe mirëmbajtjen e makinave të punës
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 199 herë

#Marketing