Asistent i Menaxherit të Shitjes

Kjo ofertë është në dispozicion në këto gjuhë:

Lokacioni Jasper, AB, Kanada
Data e skadimit 11 Apr 2019 Jo-Aktive
Orari Orar i plotë
Aftësitë Administrativ Analitik Bashkpunues
Kategoria Administratë
ID e punës #4474
Data e publikimit 11 Feb 2019 - 10:51
Fairmont Jasper Park Lodge jobs
Adresa Jasper, AB
Emaili Fairmont Jasper Park Lodge jobs Punsohu.eu

[email protected]

Uebfaqja
Rrjetet
Detyrat dhe Përgjegjësitë
 • Ofron vazhdimisht shërbim profesional, miqësor dhe të angazhimet e shërbimit.
 • Ndihmonë udhëheqjen e ekipit të shtjes F&B në shumë aspekte të departamentit përcjellë shërbimet standarde
 • Trajton problemet e klientëve, duke i zgjidhur ato shpejt dhe profesionalisht
 • Bilancin operacional, administrativ dhe nevojat kolegiale
 • Merr pjesë në takimet e planifikuara rregullisht të departamenteve dhe divizioneve
 • Rrit të ardhurat me komunikim të rregullt me ekipet e ushqimit dhe pijeve duke zbatuar strategji, praktika dhe promovime
 • Mbikqyr dhe përkrahë punëtorët përderisa siguron standardet e shërbimit
 • Ndihmon në menaxhimin e buxhetit të departamentit
 • Ndjek politikat, procedurat dhe standardet e shërbimit
Eksperiencat
 • Minimum 1vit përvojë pune në menaxhimin e ushqimit dhe pijeve
 • Përvojë në sistemin e shitjes
 • Duhet të jetë fleksibil dhe i aftë për të punuar ndërrime të ndryshme
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe organizative
 • Shkathtësi të mira ndërpersonale dhe aftësi në zgjidhjen e problemeve
 • Përgjegjësi dhe besueshmëri të lartë, etj
Kjo ofertë ka 1 aplikues dhe është shikuar 183 herë

#Marketing